top of page

Over mezelf

Ongeveer 27 jaar geleden begon ik met yoga en ben er sindsdien alleen maar meer van gaan houden. Van de rijkdom, van de diversiteit en van de noodzaak ervan.

In 2007, startte mijn eerste Teacher Training, één van vele die zouden volgen, zowel in binnen-als buitenland. De stijlen groeiden mee met mij, of is het eerder omgekeerd?

f9f783e3-21d7-46ae-86cf-0463c1f66900.jpeg

Toen ik in 2009  begon met lesgeven, voelde het aan als thuiskomen. Het gevoel iets betekenisvol op professioneel vlak te kunnen doen, iets zo belangrijk en mij dierbaar door te kunnen geven gaf mij een enorme voldoening. Naast het groot brengen van mijn 3 kinderen was me dat nog nooit overkomen.

Niet de vorm, wel de functie!

In 2016 kwam Anat Geiger op mijn pad en wist ik dat ik een belangrijke leraar gevonden had. In de Functionele Yoga die ik van haar leerde, ligt de nadruk niet op hoe een houding er uit zou moeten zien-het esthetische dus- maar wel hoe het voelt, tijdens en na die houding . De bedoeling van onze yoga beoefening is om dieper in contact te komen met wie we echt zijn, niet om iets te doen of iets te willen worden die we niet zijn.

bottom of page