top of page

Over mezelf

Ongeveer 30 jaar geleden begon ik met yoga en ik ben er sindsdien altijd meer van gaan houden: van de rijkdomde diversiteit en de noodzaak ervan.

In 2007, startte mijn eerste Teacher Training, één van vele die zouden volgen, zowel in binnen-als in buitenland. De stijlen groeiden mee met mij, of is het eerder omgekeerd?

f9f783e3-21d7-46ae-86cf-0463c1f66900.jpeg

Toen ik in 2009  begon met lesgeven, voelde het aan als thuiskomen. Het gevoel iets betekenisvol  te kunnen doen op professioneel vlak, iets zo belangrijks en mij dierbaar door te kunnen geven gaf enorme voldoening. Naast het groot brengen van mijn 3 kinderen was me dat nog nooit overkomen.

Mijn diepe verlangen is om door te geven wat het woord Zelf Zorg voor mij betekent. En dat in de breedst mogelijke zin van het woord.
 

Ik wil niet alleen de buitenkant, het pak dat we dragen voor de tijd dat we hier op aarde zijn verzorgen maar ook liefdevol zorgen voor de binnenkant, ons innerlijke landschap. Dit in alle weersomstandigheden en seizoenen. Mezelf beter en dieper leren kennen, binnenin gaan rondkijken en daar eenvoudigweg op het gemak kunnen zijn, met wie ik ben, waar ik me ook bevind in het leven.

Daar is stilte voor nodig dus ook tijd om te pauzeren.

In mijn yogalessen geef ik dit door via de weg van zachte beweging en met aandacht te ademen om zo geleidelijkaan tot diepere ontspanning te komen. Dan is de weg vrij om naar een staat van meditatie te gaan.

Ik hoop van harte je te mogen ontmoeten.

Namaste

kathyrozen.png
bottom of page