Oostende

REEKSEN
ZACHTE YOGA

Elke dinsdag van 10u00 tot 11u30 en van 14u00 tot 15u30
Zacht in die zin dat alles aan een langzaam tempo gaat met telkens rustpauzes tussen een serie houdingen. Er gaat aandacht naar de ademhaling, meditatie en relaxatie. Je wordt je bewust van plaatsen waar er spanning is in je lichaam,  ook op mentaal en emotioneel vlak. Maar laat je niet beetnemen door het woord zacht, je werkt wél diep en intens.

REEKS HERSTELLENDE YOGA

Telkens op DINSDAG van 17u30 tot 19u00
Helemaal op maat van iedereen met fysieke pijn, spanningen, stress en vermoeidheid! Uitsluitend grondhoudingen, liggend of zittend, met gebruik van kussens, dekens, blokken, oogkussen om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken. En ademen natuurlijk, om het zenuwstelstel te kalmeren, om de longen te ventileren en energiestromening te stimuleren. In elke houding blijven we een lange tijd zodat je diepe rust ervaart en kunt opladen.
De data van deze komende reeksen komen weldra op de site! INSCHRIJVEN IS NOODZAKELIJK!  kathydergeloo@gmail.com 
Je krijgt een bevestiging en een uitnodiging tot betaling. Je plaats is gegarandeerd na ontvangst van betaling. De reeksen gaan door gedurende het schooljaar, geen les tijdens vakantie en feestdagen. Indien je graag op een wachtlijst komt, stuur een mailtje.

LOSSE LESSEN YANG/YIN YOGA

Elke zondag van 10u30 tot 11u45
Een creatieve mix van dynamische flows die het lichaam versterken, opwarmen en soepel maken (YANG) en herstellende, zachte  houdingen (YIN) die een diepe ontspanning teweeg brengen en het zelfgenezende vermogen van het lichaam stimuleren. Voor iedereen die graag beweegt en toch ontspanning wil ervaren.
Prijs: 10-beurtenkaart: 120€ (student 90€)/ 5-beurtenkaart: 65€  (student 50€)/losse les: 15€ (student 10€)
Je kunt je beurtenkaart ook gebruiken voor workshops, XL sessie enz, wel inschrijven voordien!  ZONDER RESERVATIE – JUST DROP IN!

PRAKTISCH

Alle materiaal zoals matten, blokken, kussens enz. is aanwezig. Je hoeft dus niets mee te brengen. We beginnen stipt! Dus kom aub op tijd

Locatie: Jules Peurquaetstraat 15 8400 Oostende

De Loft bevindt zich in hetzelfde pand als Passion 4 Wood,boven het atelier en toonzaal. Kom binnen langs de massieve eiken poort, loop even door, ga de trap op naar het terras en ontdek…