AANBOD

ZACHTE YOGA

 
Zacht in die zin dat alles aan een langzaam tempo gaat met telkens rustpauzes tussen een serie houdingen. Er gaat aandacht naar de ademhaling, meditatie en relaxatie. Je wordt je bewust van plaatsen waar er spanning is in je lichaam,  ook op mentaal en emotioneel vlak. Maar laat je niet beetnemen door het woord zacht, je werkt wél diep en intens.

 

YIN/HERSTELLENDE YOGA

 
 
 

Hier kom je heen voor rust, ontspanning en terug tot jezelf komen. Alles gaat langzaam en wordt lang aangehouden. Alle houdingen, zelfs de overgang van de ene naar de andere gebeurt traag. Zo kan het zenuwstelsel tot rust komen, of kun je die her-programmeren om tot die staat terug te gaan.  De gedachten vertragen, de ademhaling wordt rustiger.  We gebruiken hulpmiddelen zoals kussens en dekens om het zo comfortabel mogelijk te maken. Tussendoor geef ik korte meditaties en natuurlijk, zoals in elke yogales, keren we terug naar de ademhaling. Je ervaart hier diepe kalmte en de stilte binnenin.

LOCATIE: Peter Benoîtstraat 12, Oostende
PRIJS

YANG/YIN

Een creatieve mix van dynamische flows die het lichaam versterken, opwarmen en soepel maken (YANG) en herstellende, zachte  houdingen (YIN) die een diepe ontspanning teweeg brengen en het zelfgenezende vermogen van het lichaam stimuleren. Voor iedereen die graag beweegt en toch ontspanning wil ervaren.
Locatie: De Loft, Jules Peurquaetstraat 15 in Oostende
Prijs: 10-beurtenkaart: 120€ 
            5-beurtenkaart: 65€  
              losse les: 15€ 
Inschrijven hoeft niet meer.